H Honda θα παρουσιάσει στην έκθεση του Τόκιο 7 πρωτότυπα μοντέλα, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Δύο από αυτά, τα Micro Commuter Concept και Ν ΒOX, έχουν σαφή αστικό προσανατολισμό.

Σίγουρα τα πιο σημαντικά πρωτότυπα που θα επιδείξει η Honda στην έκθεση του Τόκιο είναι τα Small Sports EV Concept και AC-X, δύο μοντέλα με τα οποία ασχοληθήκαμε ήδη. Στο stand της ιαπωνικής φίρμας, όμως, θα βρεθούν δύο ακόμα μοντέλα, τα οποία έχουν έναν ξεκάθαρα αστικό προσανατολισμό.

Καταρχάς, στο Τόκιο θα βρεθεί το Micro Commuter Concept, ένα λιλιπούτειων διαστάσεων ηλεκτρικό όχημα για τις καθημερινές αστικές μετακινήσεις. Η Honda αναφέρει πως θα προσφέρει τη χαρά μίας νέας μορφής επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και τη δυνατότητα ο κάθε κάτοχός του να διαμορφώνει το εξωτερικό κατά το δοκούν.

Το πρωτότυπο της Honda προέκυψε από τη συνεργασία των τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης των τομέων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας της εταιρείας. Έτσι, μπορεί να μεταφέρει το επίσης πρωτότυπο ηλεκτρικό δίκυκλο MOTOR COMPO.

Η Honda θα λανσάρει επίσης και το N BOX, το πρώτο μοντέλο της σειράς «N Concept», η οποία θα αποτελείται από μίνι οχήματα.

Πηγή: autotriti.gr