Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Opel τύπου Agila -A για καθάρισμα και έλεγχο του ρεζερβουάρ τους ανακοίνωσε η εταιρεία εισαγωγής τους.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή η GM Ελλάς Α.Ε. Γενική εισαγωγέας των αυτοκινήτων Opel στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Opel τύπου Agila -A για να γίνει έλεγχος στο ρεζερβουάρ τους για διάβρωση, επάλειψη με προστατευτικό κερί ή αντικατάσταση σε περίπτωση προχωρημένης διάβρωσης.

Η ανάκληση αφορά 1.060 οχήματα, παραγωγής 2003-2007 και προέλευσης Πολωνίας, στα οποία η ανεπαρκής προσκόλληση βαφής στην επιφάνεια της λαμαρίνας, λόγω πλημμελούς επίστρωσης, μπορεί να οδηγήσει σε διάβρωση στο ρεζερβουάρ, γεγονός το οποίο προκαλεί οσμή ή και διαρροές καυσίμου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων θα ενημερωθούν και με συστημένη επιστολή, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου OPEL, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.