Η Bentley κυκλοφόρησε τη νέα της σειρά Bentley Bentayga Mulliner με τα οχήματα να είναι φτιαγμένα κατά παραγγελία, δίνοντας την αίσθηση πως ο οδηγός ταξιδεύει μαζί τους σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από πέντε τοποθεσίες και σύμφωνα με δημοσίευμα του CARBUZZ, είναι οι εξής: Βρετανία, Μεξικό, Κίνα, Σκανδιναβία και Νέα Ζηλανδία.

Το όχημα που είναι εμπνευσμένο από το Μεξικό παρουσιάζεται με ζεστά καφέ και ηλιοκαφέ χρώματα, με εξωτερικό χρώμα Amber over Burnt Oak και ζάντες στο χρώμα του αμαξώματος. Τα Saddle, Camel και Coral συμπληρώνουν το εσωτερικό με καπλαμά Copper Stone, ώστε να προσφέρουν την αίσθηση των βραχωδών σχηματισμών.

Έπειτα, η σειρά από τη Σκανδιναβία είναι γεμάτη από υπέροχα μπλε και γκρι χρώματα, με εξωτερική βαφή Portofino και ζάντες Dark Sapphire. Στο εσωτερικό, υπάρχει ένα κύριο δέρμα Mulliner White, δευτερεύον δέρμα Imperial Blue, γαλάζιες λεπτομέρειες Stratos και ραφές αντίθεσης με καπλαμά Slate Stone.

Το μοντέλο που εμπνέεται από την Κίνα εστιάζει στη γαλήνη και τη χαλάρωση, με εξωτερική βαφή Arabica με ασημί ζάντες Pale Brodgar και εσωτερικό σε δέρμα σε χρώμα λινού με καμμένη βελανιδιά, τόνους από τουίντ Odyssean, καπλαμά Gold Greenstone και Piano Burnt Oak που θυμίζει τα βορειοδυτικά της αχανής χώρας.

Η σειρά από τη Νέα Ζηλανδία προσφέρεται σε λευκή άμμο με ασημένιες ζάντες Pale Brodgar και εσωτερικό με κύριο δέρμα Portland και δευτερεύον Burnt Oak, μαζί με πινελιές Highland Hare, σκούρο πράσινο και χάλκινο contrast stitching και καπλαμά Jeera Green Stone που αντιπροσωπεύει το δέος και την ηρεμία της χώρας.

Τέλος, η έκδοση που εμπνέεται από τη Βρετανία διαθέτει σατινέ χρώμα Alpine Green και σατινέ γκρι ζάντες μαζί με ένα εσωτερικό καλυμμένο με British Racing Green και Cumbrian Green.