Από την πρώτη στιγμή που κατασκευάστηκαν τα επιβατηγά αεροσκάφη, και ο άνθρωπος άρχισε να τα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του, το λεγόμενο «Mile-High Club» έχει γίνει συνώνυμο των… ροκ σταρ, των ζευγαριών που χαίρονται το μήνα του μέλιτος και άλλους τολμηρούς ταξιδιώτες, που θέλουν να ανεβάσουν τον έρωτά τους… στα ύψη!

Αρκετές δεκαετίες μετά μια εταιρεία έρχεται για να… αποκαταστήσει μια αδικία, εγκαινιάζοντας το «Mile-Low Club»: μια υπηρεσία η οποία θα επιτρέπει στους ταξιδιώτες που αναζητούν ρίγη ερωτικής συγκίνησης, να τα βρίσκουν… κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Οι λάτρεις της περιπέτειας και του έρωτα μπορούν να νοικιάσουν ένα από τα ειδικά προσαρμοσμένα υποβρύχια αναψυχής Lovers Deep.

Τα υποβρύχια, που προς το παρόν είναι αγκυροβολημένα στην Καραϊβική, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, διατίθενται στην τιμή των… 211.000 ευρώ (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς σας εκεί)!

Το Mile-Low Club υπόσχεται στα ερωτευμένα (και κυρίως πάμπλουτα) ζευγάρια, που θα επιλέξουν να γιορτάσουν τον έρωτά τους υποβρυχίως, στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στην απομόνωση του ωκεανού, σε βάθος 200 μέτρων.

Για όσους, δε, το κόστος δεν αποτελεί πρόβλημα, με κατιτίς παραπάνω μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα δωμάτια, μεταφορά με ελικόπτερο και πρωινό με σαμπάνια στο κρεβάτι.