Ο θάνατος του Aaron Denham ήταν σίγουρος. Σήμερα, όμως, μόλις ένα μήνα αργότερα, ο νεαρός άντρας σημειώνει αλματώδη ανάρρωση.

Όλα έγιναν ξαφνικά.Ο Aaron είχε ένα τραγικό ατύχημα το Μάρτιο όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά με το ποδήλατο συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. Ο 22χρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε εξαιρετικά σοβαρά. Για καλή του τύχη, όμως, εκείνη τη στιγμή κοντά στο σημείο του ατυχήματος βρισκόταν μια νοσοκόμα, η οποία τον φρόντισε κατάλληλα μέχρι που τελικά κατέφτασε το ασθενοφόρο.

Παρόλα αυτά, ακόμα κι όταν ο νεαρός Aaron έφτασε στο νοσοκομείο και δέχτηκε την φροντίδα των αρμόδιων γιατρών δεν έδωσε κανένα σημάδι ανάρρωσης. Έτσι, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι εάν δεν υπάρξει κάποια άμεση βελτίωση θα τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα υποστήριξης.

Τη στιγμή, όμως, που οι συγγενείς του επέλεγαν τη μουσική με την οποία θα τον αποχαιρετούσαν, ο Aaron αποφάσισε να επιστρέψει στη ζωή τινάζοντας δυνατά το χέρι του. Στη συνέχεια, ο νεαρός άντρας υπεβλήθη σε μια σειρά από επεμβάσεις μέχρι που τελικά κατάφερε να ανακτήσει οριστικά όλες του τις δυνάμεις.

Για την περίεργη αυτή ανάρρωση η μητέρα του Aaron, ονόματι Deborah, δήλωσε: «Οι γιατροί μας είπαν ότι εάν δεν έβλεπαν κανένα σημάδι ανάρρωσης θα έπρεπε να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα υποστήριξης. Ήμαστε τόσο σίγουροι για το θάνατό του που είχαμε αρχίσει ήδη να συζητάμε τα διαδικαστικά για την κηδεία του. Εκείνη τη στιγμή όμως είδαμε το χέρι του να τινάζεται. Απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Οι γιατροί χαρακτήρισαν την ανάρρωση ως θαύμα».