Ο αδελφός της καμαριέρας η οποία κατήγγειλε τον Ντομινίκ Στρος Καν ήταν ο πρώτος στον οποίο η 32χρονη  τηλεφώνησε μετά την επίθεση που δέχθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της, από τον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ. «Κάποιος», του είπε, «μου έκανε κάτι πολύ άσχημο», όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Daily Mail.

Έκλαιγε με λυγμούς, όπως είπε ο 43χρονος άνδρας, του είπε πως ο Στρος Καν την κλείδωσε μέσα στο δωμάτιο και της επιτέθηκε δύο φορές κι εκείνος τη συμβούλεψε να μην πει τίποτε σε κανέναν και επικοινώνησε με δικηγόρο για την εκπροσωπήσει.

«Είναι μία γυναίκα που εργάζεται πολύ σκληρά και δεν πειράζει κανένα. Είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που είναι απλώς ένα θύμα. Την αγαπάω πολύ, είναι η μικρή μου αδερφή και τώρα έχει αρχίσει να συνέρχεται», είπε και πρόσθεσε πως η γυναίκα βρίσκεται σε ασφαλές μέρος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο δικαστήριο ακούστηκαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την επίθεση. Η 32χρονη καμαριέρα καθάριζε το δωμάτιο όταν ο Στρος Καν βγήκε από το μπάνιο και άρχισε να την κυνηγά. Όταν εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει την τράβηξε μέσα και προσπάθησε αρχικά να την αναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα και στη συνέχεια να τη βιάσει παρά φύση.

Η πρώτη που έμαθε για όσα κατήγγειλε η γυναίκα- και οδήγησαν τον επικεφαλής του ΔΝΤ στη φυλακή- ήταν μία συνάδελφός της στο ξενοδοχείο η οποία τη βρήκε σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον Ντομινίκ Στρος Καν εδώ