Μια 23χρονη δασκάλα από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 11χρονο μαθητή της φέρεται να του έστειλε περισσότερα από 33.000 πρόστυχα μηνύματα – ορισμένα από αυτά ήταν τόσο πρόστυχα που η δασκάλα έσκυψε το κεφάλι από ντροπή καθώς διαβάστηκαν στο δικαστήριο τη Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια προκαταρκτικής ακρόασης στο «St. Croix County Circuit Court», οι δικηγόροι διαπληκτίστηκαν για το αν τα στοιχεία υποστηρίζουν τις 10 κακουργηματικές κατηγορίες κατά της Μάντισον Μπέργκμαν, συμπεριλαμβανομένων της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος παιδιού πρώτου βαθμού, της αποπλάνησης παιδιού και των πολλαπλών κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση από μέλος του σχολικού προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η υπεύθυνη σχολικών πόρων Τρέισι Χολ είπε στο δικαστήριο ότι η δασκάλα και το θύμα αντάλλαξαν 33 χιλιάδες μηνύματα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της New York Post.

Οι δικηγόροι της δασκάλας επέμειναν ότι της έχουν απαγγελθεί υπερβολικές κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα μηνύματα από μόνα τους δεν ήταν επαρκή για να στηρίξουν τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. «Δεν υπάρχει κάποιο μήνυμα που να λέει “θέλω να κάνω σεξ μαζί σου”. Μιλούν πολύ για φιλιά, για χείλη, για μάγουλα και άγγιγμα των ποδιών», υποστήριξε ο δικηγόρος Τζόζεφ Ταμπουρίνο. Ο δικαστής διαφώνησε και έκρινε ότι τα γραπτά μηνύματα ήταν αποδεικτικά στοιχεία για σεξουαλικό παράπτωμα εκ μέρους της 23χρονης δασκάλας, η οποία δήλωσε αθώα σε όλες τις κατηγορίες.

Η φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση του 11χρονου αγοριού από τη δασκάλα ήρθε στο φως όταν η μητέρα του μαθητή άκουσε τον γιο της να μιλάει με τη Μάντισον Μπέργκμαν στο τηλέφωνο. Υποψιασμένοι οι γονείς έλεγξαν το τηλέφωνό του και φέρεται να βρήκαν τα πρόστυχα μηνύματα όπου έλεγε στο παιδί πόσο πολύ της άρεσε να την αγγίζει και να τη φιλάει.