Σάλο προκάλεσε η απόφαση μιας μητέρας που είναι πορνοστάρ στο OnlyFans να ζητήσει από τον γιο της να τη βιντεοσκοπεί την ώρα που κάνει σεξ, με τον νεαρό εν τέλει να πιστεύει ότι απλά κάνει μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες.

Ο 19χρονος Arthur έδωσε συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του, Andressa Urach, στο ισπανικό κανάλι «Programa Chupim», αναφέροντας ότι δεν βρίσκουν κάτι παράξενο σε αυτό που γίνεται. Ωστόσο, υποστήριξαν πως έρχονται σε αμήχανη θέση, όταν δέχονται αρνητική κριτική.

«Είναι απλώς μια δουλειά», είπε ο νεαρός, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, αναφέροντας πως η μητέρα του του ζήτησε να τη βιντεοσκοπεί. Μάλιστα, στην αρχή διαφώνησε με την ιδέα, αλλά οι αντιρρήσεις του κάμφθηκαν μετά το πρώτο γύρισμα.

Παρά την επιτυχημένη συνεργασία τους, όμως, αρκετοί χρήστες των social media δήλωσαν αηδιασμένοι με αυτά που άκουσαν.

«Περιμένετε ένα λεπτό, για να καταλάβω καλά», είπε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Η μητέρα είναι πορνοστάρ και ο γιος, ο ίδιος της ο γιος που γέννησε, είναι αυτός που βιντεοσκοπεί τη μητέρα του; Σε τι έχει μετατραπεί ο κόσμος;». Ένας άλλος το χαρακτήρισε «αηδιαστικό» και «ντροπιαστικό», ενώ ένας τρίτος χρήστης υποστήριξε: «Η κοινωνία έχει χάσει τις αξίες, την ακεραιότητα και την αξιοπρέπειά της. Έχουμε μητέρες που έχουν τα παιδιά τους, για να γυρίσουν σκηνές σεξ, λες και είναι φυσιολογικό…».