Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 37χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αμφιλοχία.

«Παιδάκι μου! Παιδάκι, μου σ’ αγαπώ» φώναζε σπαρακτικά η μητέρα της Αρετής, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά μια φωτογραφία της.

«Τη ζήλευε και τη χτύπαγε συνέχεια. Ήταν με πρησμένο μάτι και το έβλεπα εγώ. Του είπε να φύγει αλλά εκείνος έλεγε “δεν φεύγω, θα σε σκοτώσω και θα σκοτωθώ κι εγώ”. Έτσι, μου έλεγε εμένα. “Παιδί μου, τράβα βρες μια γυναίκα άλλη, παντρέψου την κι εγώ θα ‘μαι σαν δεύτερη πεθερά σου. Θα σε έχω σαν παιδί μου αλλά ασ’ το παιδί μου” του έλεγα γιατί πόνεσα να τη φτιάξω και να την πάρει αυτός 16 χρονών» περιγράφει μιλώντας στον Alpha.

«Πριν από δυο μήνες την είχε σκοτώσει στο ξύλο, την έδερνε και με έπαιρνε τηλέφωνο το παιδί μου. “Μαμά που είσαι; Πάρε το 100 τηλέφωνο, με σκοτώνει”. Έτρεχε η κοπέλα μου στην αστυνομία με πρησμένο το μάτι, τα χείλη και πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της να πάει εκεί. “Εγώ χωρίζω” του είπε και έφυγε ο άντρας μου, αλλά αυτός ήταν μεθυσμένος απ’ έξω και φώναζε. Της έλεγα να φύγει» πρόσθεσε η μητέρα της Αρετής.

«Μόλις μου είπαν ότι σκότωσε την Αρετή και αυτοκτόνησε και αυτός, ούρλιαξα εγώ και βγήκε η γειτονιά έξω. Η καρδιά μου έχει ανοίξει στα δύο. Δεν έχω άλλο παιδάκι, αυτό έχω μόνο» λέει και ξεσπά σε κλάματα η μητέρα της.

«Πήγαινα στη δουλειά και μου είπαν ότι σκότωσαν το παιδί. Καλύτερα να με χτύπαγε κεραυνός να πέθαινα, παρά αυτό» συγκλονίζει ο πατέρας της.