Θύμα συστηματικής κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της φαίνεται ότι ήταν η 37χρονη Αρετή, μέχρι που τα ξημερώματα του Σαββάτου, τη σκότωσε στο σπίτι τους στην Αμφιλοχία και αυτοκτόνησε.

Όπως μετέδωσε το Mega, πριν από λίγες ημέρες, στην παραλία της Αμφιλοχίας, ο 43χρονος χτύπησε βίαια την 37χρονη με αποτέλεσμα εκείνη να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία.

«Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε και κοιτάει το εγγόνι μου ότι δεν είναι σπίτι η μάνα του. Και της λέει ”μαμά πού είσαι;”. “Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100” του λέει, “με σκοτώνει ο πατέρας”» περιγράφει η μητέρα της Αρετής.

«Έχει όπλο θα με σκοτώσει» – Τα τελευταία λόγια της Αρετής

«Είμαι η Αρετή […] έχει όπλο, θα με σκοτώσει!» φέρεται να ήταν τα τελευταία λόγια της 37χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, ενώ επικοινωνούσε με την αστυνομία, σύμφωνα με το Mega.

Ο 43χρονος δράστης φέρεται να έστησε καρτέρι θανάτου στην 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, όταν αυτή γυρνούσε στο σπίτι της.

Περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Νωρίτερα είχε μπει στο σπίτι της, όπου βρισκόταν η 13χρονη κόρη του. Εκείνη φοβούμενη τι θα συμβεί πήγε στη γειτόνισσα και της ζήτησε βοήθεια. Η γειτόνισσα πήρε την 13χρονη και κλείδωσε τον 43χρονο στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Τότε, ο δράστης πήρε τηλέφωνο την πρώην σύζυγό του, η οποία εκείνη την ώρα εργαζόταν, και της είπε να γυρίσει στο σπίτι γιατί αλλιώς θα σκότωνε την κόρη τους,