Εφιαλτικά εξελίχθηκε το ραντεβού για έναν άνδρα, αφού κατέληξε μαχαιρωμένος 19 φορές στην άκρη του δρόμου, με δεμένα μάτια και χειροπέδες στα χέρια, στην προσπάθεια του να κάνει σεξ με μια άγνωστη που γνώρισε.

Δημοσίευμα του toofab.com έγραψε ότι τον Ιανουάριο ο Matthew Angelino από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ γνώρισε στην εφαρμογή Messenger την Shalyn Diaz και ξεκίνησαν να μιλάνε, κανονίζοντας να βγουν ραντεβού.

Η γυναίκα παρέλαβε τον άντρα με το αμάξι της και έκαναν βόλτες στην περιοχή, μέχρι που σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου για να κάνουν σεξ. Ο Matthew πήγε στα πίσω καθίσματα και δέχτηκε να τον δέσει το ταίρι του, ώστε να παίξουν παιχνίδι ρόλων, οπότε εκείνη του έδεσε με μαντίλι τα μάτια και του πέρασε χειροπέδες στα χέρια.

Τότε, εξήλθε από το όχημα ανοίγοντας το πορτμπαγκάζ και από μέσα βγήκε ο φίλος της Robert Hall, όπου κρυβόταν τόση ώρα. Ο άνδρας με ένα καλώδιο ξεκίνησε να πνίγει τον άγνωστο, ενώ τον μαχαίρωνε ταυτόχρονα. Παράλληλα, τον τράβηξε έξω από το όχημα συνεχίζοντας την πράξη του και τον μαχαίρωσε συνολικά 19 φορές, ενώ τον παράτησε στην άκρη του δρόμου.

Αριστερά η Shalyn Diaz και δεξιά ο Robert Hall

Ένας περαστικός εντόπισε τον Matthew και κάλεσε ασθενοφόρο, με το θύμα να επιβιώνει. Έκτοτε, η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι και του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τελικά, η Shalyn Diaz καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκισης και της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 δολαρίων, με την ίδια χρηματική ποινή να λαμβάνει και ο Robert Hall στον οποίο επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη.