Συνελήφθη τελικά ο πλαστικός χειρούργος Benjamin Jacob Brown από τη Φλόριντα που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του Hillary Ellington Brown, η οποία πέθανε στο χειρουργικό του τραπέζι τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο άνδρας αμέσως αντιμετώπισε κατηγορίες και σύμφωνα με το toofab.com η σύλληψη έγινε πριν λίγες μέρες, γιατί το υπουργείο Υγείας της Φλόριντα του αφαίρεσε την επαγγελματική άδεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον περασμένο Νοέμβριο ο Benjamin θα έκανε εγχείρηση στη Hillary και συγκεκριμένα, μικροσκοπική μυϊκή πλαστικοποίηση/αναθεώρηση των ουλών της κοιλιάς, αμφίπλευρη λιποαναρρόφηση χεριών, ενέσεις χειλιών και διαδικασίες προσαρμογής των αυτιών.

Ο Benjamin Jacob Brown

Η σύζυγος του ετοίμασε μόνη της ένα διάλυμα με λιδοκαΐνη, επινεφρίνη και διττανθρακικό νάτριο για να χορηγηθεί στον οργανισμό της, ενώ φέρεται να κατάπιε και μια χούφτα χάπια, με βάση τη δικογραφία.

Κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων η γυναίκα άρχισε να τρέμει και ο γιατρός δεν σταμάτησε τη διαδικασία για να καλέσει ασθενοφόρο, παρά τις εκκλήσεις των βοηθών του. Μάλιστα, της χορήγησε περισσότερη λιδοκαΐνη, με αποτέλεσμα η ασθενής να εμφανίσει σημάδια τοξικότητας από αυτή την ουσία.

Η Hillary Ellington Brown

Ύστερα, άρχισε να φωνάζει στο προσωπικό και ζήτησε η Hillary να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μόνο όταν μειώθηκε αισθητά ο σφυγμός της και έδειχνε να μην ανταποκρίνεται. Τελικά, έπεσε σε κώμα για επτά μέρες και έφυγε από τη ζωή, ενώ ο άνδρας μόλις συνελήφθη.

Πλέον, θα βρεθεί σε δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του, με ορισμένους να θεωρούν πως ήταν προμελετημένο έγκλημα και άλλους πως ήταν «αλαζόνας» και αδιαφόρησε για την υγεία της, πιστεύοντας ότι «εκείνος γνώριζε καλύτερα από τους βοηθούς» που έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου.