Αστυνομικοί εντόπισαν μια 20χρονη να κάνει σεξ με τον σύντροφό της δημόσια προβλήτα και όταν τούς αντιλήφθηκε, πήδηξε στο νερό για να ξεφύγει, χωρίς τελικά να τα καταφέρνει.

Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην προβλήτα της Νάπολη στη Φλόριντα των ΗΠΑ με πρωταγωνιστές την 20χρονη Allyssia Razo και τον 23χρονο Zadok Westfield.

Οι νεαροί είχαν βγει βόλτα στην παραλία και όταν έφτασαν στην προβλήτα που είναι αρκετά μεγάλη, έβγαλαν τα μαγιό τους και ξεκίνησαν τις ερωτικές περιπτύξεις θεωρώντας ότι δεν θα γίνουν αντιληπτοί.

Η προβλήτα που έκαναν σεξ οι νεαροί

Όμως, μια μητέρα με τα τέσσερα παιδιά της, ηλικίας 7 έως 15 ετών, ήταν εκεί κοντά και ειδοποίησε τις αρχές, θεωρώντας άσεμνο αυτό που έβλεπε. «Τα μικρά παιδιά μου ρωτούσαν τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι και δεν ήξερα πως να απαντήσω», δήλωσε η γυναίκα με δημοσίευμα της New York Post.

Η Allyssia Razo και ο Zadok Westfield

Τότε, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και όταν προσέγγισαν το ζευγάρι, η Allyssia παράτησε τον φίλο της και βούτηξε στο νερό για να ξεφύγει, κολυμπώντας προς την ακτή. Οι αστυνομικοί λοιπόν, περίμεναν υπομονετικά να βγει από το νερό και τότε της πέρασαν χειροπέδες.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, εφόσον πρώτα τούς απήγγειλαν κατηγορίες για καταπάτηση δημόσιου χώρου και διατάραξη της κοινής ειρήνης, με την 20χρονη να κατηγορείται επιπλέον για μη βίαιη αντίσταση κατά των αρχών.