H Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές διακοπές της και είδαμε πολλά στιγμιότυπα από αυτές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο πλατό.

Λίγο πριν από την επιστροφή της στην πρωινή ζώνη με την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» η παρουσιάστρια ανανέωσε το look της κάνοντας μια αλλαγή στα μαλλιά της και είδαμε το νέο της κούρεμα στη φωτογράφηση που έκανε για την προώθηση της εκπομπής της.

Η Δανάη Μπάρκα υιοθέτησε ένα κοντό καρέ στα μαλλιά της που φτάνει στο ύψος του σαγονιού της ενώ ταυτόχρονα άνοιξε λίγο και την καστανή απόχρωση των μαλλιών της. Διαφορετικό ήταν και το χτένισμα που επέλεξε για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση καθώς διέφερε από αυτά που την έχουμε συνηθίσει. Η παρουσιάστρια χτένισε τα μαλλιά της με ψαλίδι δημιουργώντας ελαφριές μπούκλες με όγκο και το συνολικό αποτέλεσμα ενθουσίασε τους ακολούθους της στο Instagram οι οποίοι σχολίασαν ότι είναι κούκλα, πως τα μαλλιά της είναι τέλεια, ενώ είπαν ακόμη και πως μοιάζει με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Σαφώς υπήρχαν και κάποιοι που δεν ενέκριναν την αλλαγή αλλά ήταν λιγότεροι.