Mήπως θέλετε να χάσετε βάρος και να κρατιέστε σε φόρμα, αλλά δεν είστε αθλητικός τύπος; Καταλαβαίνουμε απόλυτα. Το αδυνάτισμα θέλει θυσίες, όπως η άσκηση και η προσοχή στη διατροφή, ωστόσο μερικές γυναίκες βαριούνται αφόρητα τη γυμναστική και δεν τις κατηγορούμε για αυτό.

Οι Γαλλίδες φημίζονται για το στιλ τους, αλλά δεν είναι ερωτευμένες με τη γυμναστική. Εναλλακτικά, όμως, έχουν βρει τον τρόπο να κρατιούνται σε φόρμα και να έχουν ωραίες σιλουέτες και μπορείτε να τον υιοθετήσετε κι εσείς, καθώς φαίνεται ότι λειτουργεί.

Τι κάνουν οι Γαλλίδες και αδυνατίζουν χωρίς να πηγαίνουν στο γυμναστήριο;

Oι Γαλλίδες παραμένουν σε φόρμα, καθώς έχουν αφαιρέσει από τη ρουτίνα τους το αυτοκίνητο και κάνουν τις δουλειές τους ως επί το πλείστον περπατώντας. Όταν η απόσταση δεν είναι απαγορευτική, πηγαίνουν με τα πόδια, ενώ όταν η απόσταση είναι μεγαλύτερη, προτιμούν το ποδήλατο. Και οι δύο αυτές επιλογές βοηθούν στην καύση πολλών θερμίδων.

Κάτι άλλο που προτιμούν είναι να ανεβοκατεβαίνουν στα κτίρια με τις σκάλες και να μην χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Γενικά, είναι όλη την ημέρα σε εγρήγορση και αντικαθιστούν όλες τις δουλειές που άλλοι κάνουν με το αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας το σώμα τους. Κουβαλούν τα ψώνια τους, κάνουν τις δουλειές του σπιτιού τους και προσπαθούν να είναι δραστήριες κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Ακόμη κι όταν είναι να πάνε βόλτα, προτιμούν να κάνουν έναν περίπατο και όχι να πάνε να καθίσουν. Όταν πάνε στη θάλασσα, θα κολυμπήσουν και θα κάνουν έναν μεγάλο περίπατο στην ακροθαλασσιά, αντί να κάνουν ώρες ηλιοθεραπεία. Γενικά το lifestyle τους, λοιπόν, είναι βασισμένο στην κίνηση και όχι στην καθιστική ζωή. Αν λοιπόν δεν είστε μεγάλοι fan του γυμναστηρίου, μπορείτε να υιοθετήσετε τον γαλλικό τρόπο ζωής, να ενεργοποιηθείτε στην καθημερινότητά σας και θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.