Έχετε στο νεσεσέρ σας κονσίλερ, πούδρα, κραγιόν, μολύβι ματιών και σκιά ματιών; Τότε διαβάστε τα παρακάτω μυστικά, ώστε να χρησιμοποιήσετε τα καλλυντικά σας με τρόπο που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

-Φωτίστε τα μάτια σας κάνοντας μικρές βούλες με ένα κονσίλερ ψηλά στα μάγουλα, γύρω από τους κροτάφους και πάνω από τα φρύδια. Στη συνέχεια, «σβήστε» τις περνώντας πούδρα από πάνω τους.

-Το κραγιόν δεν είναι μόνο για τα χείλη. Χρησιμοποιήστε το για να δώσετε χρώμα στα μάγουλα, αντί για ρουζ.

-Ένα μυστικό για έντονα μάτια και πυκνές βλεφαρίδες είναι να κάνετε με ένα μαύρο μολύβι μικρές τελίτσες, ανάμεσα στις ρίζες των βλεφαρίδων στο πάνω βλέφαρο.

-Για πιο πλούσιες βλεφαρίδες, βάλτε το βουρτσάκι της μάσκαρα στις ρίζες τους και φέρτε το προς τα πάνω και προς τα έξω. Για να δείχνουν πιο μακριές, γείρετε το βουρτσάκι προς τα κάτω και ακουμπήστε το σε όλο το μήκος τους.

-Αν φοράτε από το πρωί μάσκαρα και θέλετε να την ανανεώσετε, περάστε τις βλεφαρίδες σας με λίγη βαζελίνη. Η τεχνική αυτή θα τις κάνει να φαίνονται ωραίες.

-Αν δεν έχετε κρεμώδη σκιά ματιών, φτιάξτε την! Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να αναμείξετε λίγη κρέμα ματιών με μια σκιά σε σκόνη.