«Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν αφορά μόνο στο πρόσωπό της, αλλά η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας αντανακλάται στην ψυχή της», από τα πιστεύω της Χέπμπορν που διατηρούσε σε όλη την διάρκεια της ζωής της. Η λαμπερή ηθοποιός του Χόλιγουντ και κινηματογραφικό αστέρι του 20ου αιώνα αποτελεί πρότυπο στυλ και ομορφιάς για πολλές γυναίκες παγκοσμίως.

Ωστόσο, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αντιπροσωπεύει πολλά περισσότερα από μια υπέροχη και πανέμορφη εικόνα με στυλ και αισθητική, καθώς ο εσωτερικός της κόσμος ήταν εκείνος που έκλεβε τις εντυπώσεις και τις καρδιές όλων.

Τα χαρούμενα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα κορίτσια

Η γυναίκα που συνδύασε άρρηκτα το όνομά της με το στυλ πίστευε ακράδαντα ότι οι γυναίκες που αποπνέουν θετική ενέργεια, γενικότερα στην ζωή τους, είναι φυσικά υπέροχες. Η θετική ενέργεια ακτινοβολεί τόσο στην εξωτερική τους εικόνα, όσο και στον εσωτερικό τους κόσμο.

Η καθεμία έχει το δικό της στυλ και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει

Με λίγα λόγια, η Χέμπορν ήθελε να πει ότι είναι πολύ σημαντικό να μένει καμία πιστή στον εαυτό της. Γιατί να προσπαθήσετε να γίνετε κάποια άλλη αν υπάρχει μόνο μία εκδοχή σας στον πλανήτη; Τα λεγόμενα της ηθοποιού αποδεικνύουν, με λίγα λόγια, ότι το να είσαι αυθεντικός είναι η πιο εντυπωσιακή εικόνα που μπορείς να προσφέρεις.

Το μακιγιάζ βοηθάει να φαίνεστε όμορφες μόνο εξωτερικά, όχι και εσωτερικά

Η φυσική ομορφιά δεν είναι τίποτα αν η στάση ζωής σας είναι το ακριβώς αντίθετο. Αυτή η γυναίκα θέλει πραγματικά να καταστήσει σαφές στον κόσμο ότι η αληθινή ομορφιά προέρχεται από μια λαμπερή, γοητευτική, καλή καρδιά και προσωπικότητα. Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν κρύβεται στο πώς ντύνεται ή χτενίζει τα μαλλιά της

Φαίνεται τόσο ξεπερασμένο, αλλά όλοι το γνωρίζουν αυτό. Ανεξάρτητα από το πόσο υπέροχη ήταν η Χέπμπορν όσον αφορά τη φυσική της ομορφιά, είναι προφανές ότι δεν θα ήταν τόσο λατρευτή για τους υπόλοιπους, εάν δεν ήταν τόσο συνειδητοποιημένη γυναίκα. Κάτι που πραγματικά την κάνει, σχεδόν, αθάνατη για τον κόσμο του στυλ και της ομορφιάς.

Η ομορφιά μιας γυναίκας μεγαλώνει με την πάροδο των χρόνων

Οι γυναίκες γίνονται όλο και πιο όμορφες καθώς μεγαλώνουν, επειδή η ωριμότητα και η σοφία που αποκτά κάποια με το πέρασμα του χρόνου της προσθέτουν επιπλέον γοητεία.