Τιρκουάζ, κυανό, βαθύ μπλε, μπλε ελεκτρίκ, γαλάζιο – στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 κυριαρχεί το έντονο, εντυπωσιακό μπλε σε όλες τις υπέροχες αποχρώσεις του. Το μπλε είναι η βασική τάση του φετινού καλοκαιριού και η Swarovski το περιλαμβάνει είτε μόνο του είτε σε χρωματικές διαβαθμίσεις σε κοσμήματα για κάθε γούστο και στυλ.
Χάρη στις μπλε ελεκτρίκ πινελιές, η θεματική ενότητα «Amazing» αποτελεί μια έκρηξη χρωμάτων που συνδυάζει δύο ετερόκλητα υλικά.

Οι λιτές γραμμές του σετ «Amazing» αναδεικνύουν απόλυτα τον συνδυασμό από ελαφρώς σαγρέ δέρμα και κρύσταλλα σε πλήθος εκθαμβωτικών αποχρώσεων και τόνων του μπλε. Το ασορτί μενταγιόν «Amazing» με την αρρενωπή αλυσίδα εναλλάσσει μέρη από Crystal Rock με εφέ φυσικής ορυκτής πέτρας με μέρη διακοσμημένα με κομψό κρύσταλλο σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και αποχρώσεις του μπλε. Ένα εξαίσιο κόσμημα που συνδυάζει την τελειοποίηση των πολύτιμων κοσμημάτων με το διακριτικό μοντέρνο στυλ.

Το δημοφιλές βραχιόλι «Slake», που είναι ευκολοφόρετο και προσφέρει άπειρες δυνατότητες συνδυασμού, εξακολουθεί να είναι το «must» αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού. Τυλίξτε το γύρω από τον καρπό σας και απολαύστε τα υπέροχα κρύσταλλα με το δέσιμο από μικροΐνα να αντανακλούν το φως. Το βραχιόλι «Slake» με τα κρύσταλλα σε πολλές αποχρώσεις φαίνεται υπέροχο όταν συνδυάζεται με άλλα κοσμήματα και διατίθεται σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, όπως τα έντονα μπλε της σεζόν, στα οποία συγκαταλέγεται το απολαυστικά δροσερό Crystal Metallic Blue.

Στο πιο ψυχρό άκρο του χρωματικού φάσματος βρίσκεται το μπλε του πάγου που επέλεξε η Swarovski για το εμβληματικό δαχτυλίδι «Nirvana» του φετινού καλοκαιριού. Το πολυεδρικό κρύσταλλο που περιβάλλει αυτό το μοντέρνο, πολυτελές και υπέροχα φιλοτεχνημένο δαχτυλίδι, λάμπει εκθαμβωτικά αντανακλώντας το φως.

Η Swarovski παρουσιάζει τις άπειρες λαμπερές αποχρώσεις του μπλε, επιδεικνύοντας την τεχνογνωσία της όσον αφορά τις μοναδικές κρυστάλλινες αποχρώσεις.