Η Sujata Setia από Kent, έχει δημιουργήσει μία σειρά από φωτογραφίες της 3χρονης κόρης της Aayat στην προσπάθειά της να «κρατήσει» τις πολύτιμες στιγμές της παιδικής της ηλικίας.

Η πρωτοβουλία της αυτή έχει κι ένα άλλο βαθύτερο νόημα. Θέλει να επανορθώσει για όλες εκείνες τις φορές που δεν ήθελε την κόρη της από την στιγμή που γεννήθηκε λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης.

«Ποτέ δεν ήθελα να κάνω παιδί. Το να γίνω μητέρα δεν μου γεννήθηκε ποτέ ως επιθυμία. Όταν γεννήθηκε η Aayat, πέρασα κατάθλιψη. Μου ήταν τόσο δύσκολο να δεχτώ ότι θα έπρεπε να αφιερώσω κάθε λεπτό της ζωής μου σε κάποιον άλλο. Μου ήταν απλά αδύνατο» έγραψε στο facebook.

Και συνεχίζει: «Είναι τριών χρονών τώρα. Την περασμένη εβδομάδα πήγαμε για πρώτη οικογενειακές διακοπές. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο βαθιά την αγαπώ και πόσο οφείλω σε εκείνην αυτό που είμαι σήμερα. Υπήρξε μια συνεχής πηγή μάθησης για μένα. Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ο μόνος τρόπος να βρεις την αληθινή ευτυχία είναι να παραδώσεις τον εαυτό σου στην αγάπη σου για κάποιον άλλο».

Δείτε τις φωτογραφίες…

Dartfordkid1 Dartfordkid2 Dartfordkid3 Dartfordkid4 Dartfordkid5 Dartfordkid6 Dartfordkid7 Dartfordkid8 Dartfordkid9 Dartfordkid10 Dartfordkid11