Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η L’ Oréal Professionnel, η Νο 1 εταιρία επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου έγινε ο επίσημος υποστηρικτής του Madwalk by Aperol Spritz.

Με την συνεργασία των πιο καταξιωμένων Ελλήνων κομμωτών πραγματοποιήθηκαν τα χτενίσματα των μοντέλων που περπάτησαν στο εντυπωσιακό fashion & music event. Για μια ακόμα φορά, μόδα και μουσική είχαν την τιμητική τους και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η L’Oréal Professionnel που έχει ταυτιστεί απόλυτα με μεγάλες διοργανώσεις μόδας και τις τάσεις στα μαλλιά.

Στο φετινό Madwalk λοιπόν, παρουσιάστηκαν οι τάσεις του hair styling για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2016 από τους πλέον ειδικούς επαγγελματίες των: HAUTE COIFFURE GRECQUE, MOD’S HAIR, NOEMIE FOR TELIS KIKERIS, ARIANE, ANGELOS COIFFURES, VANGELIS HATZIS, GEORGIOS DOUDESSIS HAIR, SADHU HAIR, GINO HAIRANDMORE, οι οποίοι δημιούργησαν τα πιο ανατρεπτικά και ευφάνταστα hair styles που απογείωσαν τα ρούχα των σχεδιαστών.

Μια βραδιά γεμάτη μουσική, μόδα και ομορφιά, μια βραδιά γεμάτη δημιουργικότητα, φαντασία και υπέροχες στιγμές backstage και on stage!

madwalk2 madwalk3 madwalk4 madwalk5 madwalk6 madwalk7