Δεν έχουν τέλος τα περίεργα βιντεάκια στο TikTok με χρήστες να μαγνητοσκοπούν τους εαυτούς να πραγματοποιούν παράξενα κόλπα τα οποία προκαλούν συζητήσεις. Η έγκυος TikToker Tammy Hembrow μοιράστηκε ένα τέτοιο βίντεο το οποίο έγινε viral αλλά όχι για τους λόγους που ίσως θα ήθελε.

Ντυμένη με στενά κολάν, η Αυστραλιανή fitness influencer μοιράστηκε ένα αμφιλεγόμενο hack στην πλατφόρμα, όπου πλέον έχει πάνω από 14 εκατομμύρια views και την δείχνει να εξαφανίζει την φουσκωμένη κοιλιά της.

Με μια βαθιά ανάσα, η κοιλιά της 27χρονης γίνεται από στρογγυλή σε επίπεδη.

Τι απαντά η fitness influencer στους ανήσυχους χρήστες

Αυτή τη στιγμή η Hembrow περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό και σταρ του ράγκμπι Matt Poole και μοιράζεται άλλα δύο, τον γιο Wolf, 6 ετών και την κόρη Saskia, 5 ετών, με τον πρώην της Reece Hawkins, επίσης fitness influencer στα social media.

Αλλά οι οπαδοί ανησυχούν για το ανατομικά επιλήψιμο κόλπο της.

«Το μωρό είναι καλά;» ρώτησε ένας χρήστης. Ένας άλλος αναρωτήθηκε, «δεν θα ήταν κακό για το μωρό; Σαν ξαφνικά από το πουθενά απλώς να σφίγγω τα πάντα… έχουν γίνει μελέτες για το σοκ;»

Η Hembrow απάντησε στις ανήσυχες μάζες, καθησυχάζοντας ότι όλα είναι μέρος της ρουτίνας της άσκησής της.

«Συνιστάται πραγματικά να στηρίζετε τον πυρήνα σας κατά αυτό τον τρόπο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικά επειδή προπονούμαι πολύ», έγραψε. «Ο Μπάμπι είναι μια χαρά!»

Οι κοιλιακοί της Hembrow βοηθούν στη δημιουργία της ψευδαίσθησης κάνοντας τους μύες του πυρήνα της άκαμπτους, έτσι ώστε όταν εισπνέει για να επεκτείνει το στήθος της, τα εσωτερικά όργανά της, συμπεριλαμβανομένης της μήτρας με το μωρό μέσα, να μετατοπίζονται ελαφρώς προς τα πάνω στο πλευρό της. Η κίνηση είναι παρόμοια με το πώς ποζάρουν οι αρσιβαρίστες για να κάνουν το πάνω μέρος του σώματός τους να φαίνεται μεγαλύτερο.