Γι’ αυτό το ταξιδιωτικό πακέτο η νηστεία πριν την αναχώρηση είναι σχεδόν επιβεβλημένη, καθώς μετά ακολουθεί ένας μαραθώνιος φαγητού που όμοιό του δεν έχει πιθανότατα αλλού.

Το πρακτορείο Epitourean σκοπεύει λοιπόν να σε πάει στο Μεξικό και τις βόρειες περιοχές του Γιουκατάν, εκεί δηλαδή που οι διατροφικές συνήθειες είναι εντελώς μοναδικές και σίγουρα τελείως διαφορετικές από την υπόλοιπη χώρα.

Η κουζίνα του Γιουκατάν πατά πάνω στις ιστορικές καταβολές των Μάγια και έχει επηρεαστεί από τα έθιμα της Καραϊβικής, της Ισπανίας, της Βόρειας Αφρικής, ακόμα και της Μέσης Ανατολής.

Εκεί θα φορέσει ο πελάτης την ποδιά για να μπει σε μια κουζίνα του 17ου αιώνα και να απολαύσει γεύματα με το τσουβάλι. Την ίδια ώρα που θα μένει σε πεντάστερα ξενοδοχεία. Στα διαλείμματα των γευστικών μαγειρικών εμπειριών, πάντα.

Πέρα από τη μύηση στα μυστικά μιας από τις πλέον ιδιαίτερες κουζίνες του πλανήτη, το πακέτο προσφέρει και εμπειρίες εκτός κουζίνας. Από περιήγηση στον πολιτισμό των Μάγια και επαφή με την τοπική παράδοση ως και βόλτες σε σημεία ενδιαφέροντος και τουριστικές ατραξιόν.

Μια πραγματική περιπέτεια δηλαδή για όσους τοποθετούν το φαγητό ψηλά στην ταξιδιωτική τους ατζέντα.

Όσο για την τιμή της 7ήμερης αυτής απόδρασης, ξεκινά από τα 2.750 ευρώ…