Calistoga Ranch το λένε και έχει βαλθεί να φέρει το luxury στην καρδιά της φημισμένης Κοιλάδας Νάπα στην Καλιφόρνια, μια από τις παραγωγικότερες οινοπαραγωγές περιοχές του πλανήτη.

Κι ενώ η κοιλάδα είναι γεμάτη από πολυτελή καταλύματα, το Calistoga υπερέχει όταν το ζητούμενο είναι η αυθεντική εμπειρία του αμπελώνα και η ιδιωτικότητα φυσικά.

Μέσα σε έναν ιδιωτικό παράδεισο 157 στρεμμάτων που επιβλέπει την κοιλάδα και τους αμπελώνες, αυτό το ράντσο είναι μια κατηγορία από μόνη του.

Η μέρα ξεκινά εδώ με χαλαρωτική γιόγκα στο ύπαιθρο και ξενάγηση στα γειτονικά οινοποιεία, δοκιμή κρασιού εκλεκτής ποιότητας και γεύματα δίπλα στη λίμνη.

Τα απογεύματα περιλαμβάνουν ξανά κρασί, κρασί που απολαμβάνεις στην πισίνα, το σπα, το τζάκι ή τους καταπράσινους χώρους του resort με συνοδεία τιτιβισμάτων και των πάντα μυσταγωγικών ήχων των παμπάλαιων δέντρων.

Το Calistoga Ranch προτείνεται μάλιστα για ζευγάρια, καθώς τα περισσότερα καταλύματα είναι απομονωμένα στην τεράστια έκταση.

Η ηρεμία που επικρατεί εδώ δεν έχει όμοιό της, καθώς ακόμα και τα αυτοκίνητα απαγορεύονται. Η μετακίνηση γίνεται αποκλειστικά με golf cart…