Με ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης εξοικονομούμε τουλάχιστον 80% περισσότερο νερό σε σύγκριση με το κοινό λάστιχο κήπου. Με τα υδρόψυκτα πλυστικά μηχανήματα οικιακής χρήσης που μόνο η Kärcher παρέχει εξασφαλίζουμε επιπλέον έως 50% χαμηλότερη κατανάλωση νερού, έως 50% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, έως 50% εξοικονόμηση χρόνου, μειωμένο θόρυβο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Η δύναμη της υψηλής πίεσης σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία ακροφυσίων απομακρύνουν κάθε επίμονο ρύπο και εξασφαλίζουν υψηλά αποτελέσματα καθαρισμού και οικονομία, πιστοποιημένα από το φημισμένο και ανεξάρτητο ίδρυμα Fraunhofer Institut.


Τι μπορείτε να καθαρίσετε με ένα μηχάνημα υψηλής πίεσης;

Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης είναι πρακτικοί βοηθοί για όλες τις οικιακές εργασίες: Απλά συνδέστε το μηχάνημα στο νερό, βάλτε το στην πρίζα, ανοίξτε και καθαρίστε ευχάριστα.

Με το σωστό συνδυασμό μηχανήματος, εξαρτημάτων και χημικών καθαριστικών, ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι δεν έχουν καμία ελπίδα.

Είτε πρόκειται για:
• την απόφραξη σωλήνων
• την απομάκρυνση σκουριάς από κάγκελα και πόρτες
• τον καθαρισμό ψηλών παραθύρων
• τον καθαρισμό πλακόστρωτων επιφανειών ή πεζοδρομίων

υπάρχει το κατάλληλο εξάρτημα για κάθε πρόβλημα καθαρισμού.

Το πλύσιμο του αυτοκινήτου, της μηχανής ή των σκαλοπατιών μπορεί να γίνει ακόμα πιο οικονομικό με τη χρήση νερού που έχουμε συλλέξει από τη βροχή ή από κάποια δεξαμενή. Για κάθε πρόβλημα καθαρισμού υπάρχει η ολοκληρωμένη λύση για πραγματικά αποτελέσματα καθαρισμού γρήγορα και οικονομικά.

Μοναδικές προσφορές για εσάς μόνο από το επίσημο Online shop της Kärcher!

Μόνο για την Τετάρτη 09/04 και την Πέμπτη 10/04/2014

Το πλυστικό σας μηχάνημα σας έχει γίνει μπελάς; Θέλετε να το αντικαταστήσετε;
Ανταλλάξτε το και πάρτε φθηνότερα ένα νέο πλυστικό μηχάνημα νέας τεχνολογίας που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία νερού και ρεύματος.

Αγοράστε από το επίσημο online shop της Kärcher το νέο πλυστικό μηχάνημα Κ 4 eco!ogic και κερδίστε 50,00 ευρώ.

Ακόμα περισσότερη οικονομία; Ακόμα περισσότερο πιο φιλικά στο περιβάλλον;

Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 4 eco!ogic από στιβαρό ανακυκλώσιμο πλαστικό περίβλημα. Μπορεί να ελέγχει την κατανάλωση νερού και ενέργειας ανάλογα με τις ανάγκες καθαρισμού. Η πρωτοποριακή τεχνολογία και η καινοτομία διευκολύνουν την έξυπνη χρήση των φυσικών πόρων. Πλύντε το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή το ποδήλατό σας χρησιμοποιώντας όσο το δυνατό λιγότερο νερό! Ακόμα και να αντλήσετε νερό από έναν κουβά!

Τρέξτε να προλάβετε!!! Η προσφορά ισχύει μόνο για 48 ώρες και μόνο για όσους αγοράσουν το νέο πλυστικό μηχάνημα Κ 4 eco!ogic από το Online shop!

Κάντε τώρα τις αγορές σας στο Online shop Kärcher

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

  Karcher Greece

  Karcher Greece

  www.karcher.gr

Online shop