Χιλιάδες Βρετανοί κατέφθασαν ήδη στη Βραζιλία με διάθεση για ποδόσφαιρο αλλά και για γέλιο και διασκέδαση. Το Παγκόσμιο Κύπελλο απέκτησε τις πρώτες… ατραξιόν του, με τους οπαδούς της Αγγλίας να φωτογραφίζονται τόσο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όσο και στο ξεκίνημα του ταξιδιού τους για τη χώρα που χορεύει… σάμπα στους ρυθμούς του Μουντιάλ.

Ταξίδεψαν 5.500 μίλια μέχρι τη νότια Αμερική από την άλλη άκρη του πλανήτη και επισκέφθηκαν το Ρίο. Ορισμένοι φωτογραφήθηκαν στις παραλίες του ντυμένοι ως άλλοι… Σερ, όπως αναφέρει η Daily Mail. Η επίσημη μπάντα των οπαδών των «Τριών Λιονταριών», πήρε τα όργανα της και ξεκίνησε τα «κλικ» από το αεροδρόμιο του Χίθροου πριν «πετάξει» για το Σάο Πάολο. Άλλοι πήραν μαζί τους και ομοιώματα του τροπαίου του Μουντιάλ και απόλαυσαν τις μπίρες τους πριν το ταξίδι.

Βέβαια, υπήρχαν και αυτοί που έφτασαν στην παραλία Copacabana και άρχισαν εκεί τις μπίρες και τα τραγούδια. Αυτοί δε θα είναι οι μόνοι που θα βρεθούν το Σάββατο στο Μανάου. Αναμένονται περί τους 10.000 φαν της παρέα του Ρούνεϊ να κάνουν… απόβαση στη Βραζιλία και να δώσουν το παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ιταλία, με το οποίο ανοίγει η αυλαία των αναμετρήσεων της ομάδας τους. μετά θα μεταφερθούν στο Σάο Πάολο, για το επόμενο ματς και στη συνέχεια στο Μπέλο Οριζόντε.

Τρεις Άγγλοι φαν φωτογραφίζονται ως… ιππότες στην παραλία Σάο Κονράντα και μαζί με τα αντίστοιχα ΜΑΤ της βραζιλιάνικης αστυνομίας.

Η μπάντα που παίζει… τα πάντα, αλλά προτιμά να παίζει μόνο για χάρη των «Τριών Λιονταριών» ξεκίνησε το φωτογραφικό ταξίδι της από το αεροδρόμιο του Χίθροου και… άρχισαν τα όργανα.

Αγκαλιά με ομοίωμα του τροπαίου και τις αεροσυνοδούς ένας οπαδός της εθνικής Αγγλίας λίγο πριν ξεκινήσει τις μπίρες.

Απ’ την άλλη, φαν της ομάδας που είχαν φτάσει ήδη στη Βραζιλία πέρασαν τη μέρα τους στην Copacabana τραγουδώντας συνθήματα και πίνοντας μπίρες για να δροσιστούν.

Ο εν λόγω κύριος και η οικογένεια του δε βρήκαν εισιτήρια για τα παιχνίδια της εθνικής τους ομάδας και έτσι μετέτρεψαν το σπίτι τους στο Λέιτσεστερ σε… γήπεδο. Κρέμασαν παντού σημαίες, αλλά και φανέλες, έβαλαν ποδοσφαιράκι, μέχρι και μοκέτα-χλοοτάπητα, ενώ προμηθεύτηκαν και αντίγραφο του βαρύτιμου τροπαίου της διοργάνωσης.

 

Και για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, εφόσον δε μπορέσει να δει το εσωτερικό του σπιτιού τους, διακόσμησαν αναλόγως και το εξωτερικό!