Ο Νεϊμάρ θέλει να παλέψει για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ποτέ δεν έκρυψε ότι αυτός είναι ο μεγάλος στόχος με τον οποίο πήγε στο Μουντιάλ 2022, που πλέον μπαίνει στην καθοριστική του φάση καθώς σήμερα (3/12) αρχίζουν τα νοκ άουτ.

Ο σούπερ σταρ της Βραζιλίας εμφανίστηκε στο γήπεδο «Lusail Iconic Stadium» όπου και παρακολούθησε τη «σελεσάο» να χάνει με 1-0 από το Καμερούν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου. Ωστόσο, η ήττα δεν είχε αντίκρισμα, αφού οι Βραζιλιάνοι που ούτως ή άλλως είχαν περάσει «σφράγισαν» και την πρώτη θέση. Αυτό σημαίνει πως θα παίξουν με τη Νότια Κορέα στους «16» (5/12, 21:00). Άγνωστο παραμένει αν θα αγωνιστεί ο Νεϊμάρ, με τον γιατρό της εθνικής Βραζιλίας, Ροδρίγο Λέσμαρ, να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο απουσίας του. Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε κόντρα στη Σερβία (2-0) κι έλειψε και από το ματς με την Ελβετία (1-0).

Περπατώντας στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του ματς με το Καμερούν κι ενώ οι συμπαίκτες του έκαναν προθέρμανση ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Το screensaver του κινητού του είναι το… Παγκόσμιο Κύπελλο. Η φωτογραφία έγινε viral στα social media.

https://twitter.com/l7ney/status/1598756602252857345

Πέραν της φωτογραφίας, όμως, και της επιθυμίας του 30χρονου επιθετικού της εθνικής Βραζιλίας και της «σελεσάο» μάθαμε και λίγα παραπάνω για το γούστο του στη μουσική, αφού εκείνη την στιγμή άκουγε το τραγούδι «Felina» (σ.σ. αίλουρη) των Βραζιλιάνων ράπερ WIU & Ryan SP.

Πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου, ο Νεϊμάρ είχε δημοσιεύσει story στο Instagram, όπου φορούσε σορτσάκι της εθνικής Βραζιλίας, το οποίο, όμως, αντί για πέντε αστέρια – όσα και τα Παγκόσμια Κύπελλα της «σελεσάο» – είχε έξι, κάτι που επίσης ερμηνεύτηκε πόσο πολύ θέλει να σηκώσει το τρόπαιο και πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη έχει στην ομάδα του. Βέβαια, για άλλους όπως και η φωτογραφία με το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι απόδειξη της αλαζονίας του.