Ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού δεν γράφονται μόνο στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρχαν δύο δημοσιεύματα για παίκτες που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Ερυθρόλευκων.

Πρόκειται για δύο παίκτες που είχαν απασχολήσει τους Πειραιώτες το περσινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Νεκουνάμ και Πέτροβιτς, με τον δεύτερο να έχει προταθεί εκ νέου στη διοίκηση του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με το IMG Scouting, ο Γιαβάτ Νεκουνάμ σκέφτεται να αποχωρήσει από την Οσασούνα στο τέλος της σεζόν.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι ο 30χρονος Ιρανός ναι μεν είναι ικανοποιημένος από την Οσασούνα, ωστόσο σκέφτεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι: «Είναι παίκτης εξαιρετικός στο ανασταλτικό κομμάτι, έστω και αν κάποιες φορές κάνει ηλίθια τάκλιν.

Είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ιράν, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει 110 φορές και έχει πετύχει 26 γκολ. Για τον Νεκουνάμ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, η Εσπανιόλ, η Βιγιαρεάλ και η Ρέιντζερς και ο παίκτης σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν».

 Το δεύτερο δημοσίευμα, που αφορά τον Πέτροβιτς της Παρτιζάν, προέρχεται από την Ιταλία! «Ο Ράντοσαφ Πέτροβιτς είναι στη λίστα της Τότεναμ, της Σπόρτιγνκ, του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας», γράφτηκε. Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του ατζέντη, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, αλλά όχι προτάσεις στην Παρτιζάν…

Πηγή: gazzetta.gr