Ο Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και άφησε αιχμές για την ομάδα και πως συγκροτήθηκε το ρόστερ του Άρη το καλοκαίρι.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων» επεσήμανε ότι χρειάζονται μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες θα γίνουν τον Ιανουάριο…

«Πριν έρθω στον Άρη μίλησα με αρκετούς ανθρώπους για το αν η ομάδα έχει πιθανότητες να βγει στην Β’ Εθνική. Όλοι μου είπαν ναι, παρά τα προβλήματα. Είδα το ματς με την Δόξα, είδα κι εκεί ότι η ομάδα δεν είναι τόσο κακή. Στόχος μας είναι μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και σίγουρα θα χρειαστούν προσθήκες τον Ιανουάριο. Στόχος μας πρέπει να είναι μόνο η άνοδος στην Β’ εθνική», τόνισε –αρχικά- ο Γιάννης Τοπαλίδης και συνέχισε αναφερόμενος στο ρόλο που θα έχει στην ομάδα:

«Εγώ θα είμαι μεταξύ της ομάδας και της διοίκησης. Θα έχω άμεση σχέση και με τις μεταγραφές. Όταν ο προπονητής αποφασίσει κάτι, θα το παρακολουθώ κι εγώ. Σίγουρα με την εμπειρία μου να βοηθήσω και τους προπονητές, αλλά και την διοίκηση».

Ο Τοπαλίδης υπογράμμισε ότι ένα από τα προβλήματα της ομάδας είναι και η αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργεί…

«Η αξιοποίηση των τελικών φάσεων είναι ένα πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πρέπει να το λύσουμε μέσα από τις προπονήσεις. Ο Άρης κρίνεται σαν Άρης. Σίγουρα αυτός σήμερα δεν είναι Άρης. Δεν είμαστε για εκεί. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα προβλήματα που υπήρχαν. Δεν υπήρχε ηρεμία, η ομάδα φτιάχτηκε πρόχειρα. Η ηρεμία θα έρθει με τις νίκες. Ν’ ανέβουμε στην Β’ και μετά να φτιάξουμε μια καλή ομάδα για να συνεχίσουμε», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε με τον Γαλανό πριν εκείνος συμφωνήσει…

«Εγώ είπα αν έρθω στον Άρη ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να ανεβούμε σε δύο χρόνια. Είδα ότι κι αυτός έχει τους ίδιους στόχους. Μου είπε τα προβλήματα και μου είπε ότι θα τα βάλει όλα σε μια τάξη. Βέβαια το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα είναι ότι είναι ο Άρης.

Έπρεπε να γίνει ένα ρόστερ για να ξεφύγει η ομάδα από την αρχή. Τώρα πρέπει να παλέψουμε να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και μετά να γίνουν κάποιος προσθήκες για ποιότητα».

Τέλος, μίλησε για τον προπονητή της ομάδας, τον Πάουλο Κάμπος ο οποίος από χθες έπιασε δουλειά…

«Συζητήσαμε για το ματς με την Δόξα είδε κι αυτός κάποιες αδυναμίες. Τις είπαμε στους παίκτες και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε. Μέχρι το ματς με τον βασικό ανταγωνιστή μας για την άνοδο, τον Πανσερραϊκό υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια. Σε αυτά θα πρέπει να πετύχουμε ισάριθμες νίκες».

Πηγή: Sport-fm.gr