Περασμένες… ξεχασμένες είναι για τον Πελεγκρίνι οι κακές πορείες της Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός των «πολιτών» τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να ξεχάσει τις αποτυχίες του παρελθόντος και να συγκεντρωθεί στο παρόν, έχοντας την απαρραίτητη αυτοπεποίθηση.

Όλοι στις τάξεις της Σίτι ελπίζουν σε μία καλύτερη πορεία από αυτές που πραγματοποίησε η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είχαν βέβαια ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προκριθεί στους «16» του θεσμού.

Πλέον, με προπονητή τoν Μανουέλ Πελεγκρίνι, ξεκινάει μία νέα εποχή για τους «πολίτες», με τον Χιλιανό να αναφέρει πως η ομάδα του πρέπει από εδώ και στο εξής να κοιτάει το παρόν και το μέλλον και όχι το αποτυχημένο παρελθόν της.

«Πιστεύω ότι πρέπει να ξεχάσουμε το γεγονός ότι η Σίτι δεν προκρίθηκε στον επόμενο γύρο τα τελευταία δύο χρόνια και πριν από αυτά απλά κατάφερνε να πηγαίνει στο Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να συγκεντρθούμε σε αυτό που έχουμε μπροστά μας», δήλωσε εμφατικά ο Πελεγκρίνι.

«Είναι τώρα τρία χρόνια που η ομάδα δεν τα πάει καλά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Σίτι.

«Το πιο σημαντικό πιστεύω ότι είναι να κάνω τους παίκτες να νιώσουν ότι έχουν τη δυνατότητα και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να αγωνιστούν κόντρα σε ομάδες ίδιου επιπέδου».

Πηγή: england365.gr