Με κανονική μεταγραφή και τριετές συμβόλαιο συνεργασίας είχε γίνει γνωστό πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ωστόσο, στην Κροατία αποκάλυψαν πως ο διεθνής στόπερ θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού» με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Μόσχας.

Μάλιστα, αυτό διέρρεε και από τους «πράσινους» κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε τελειώσει η υπόθεση, αφού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες στις συζητήσεις που έχει ο Παναθηναϊκός με τους Ρώσους.

Από τη στιγμή που ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός θα έρθει ως δανεικός (δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015), θα πρέπει ο ρωσικός σύλλογος να καλύψει ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου.

Οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 800.000 ευρώ και το «τριφύλλι», λόγω της οικονομικής του κατάσταση, δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερες από 350.000.

Οι όποιες διαφορές παρατηρούνται αφορούν την καταβολή των δόσεων από τις δύο ομάδες, αλλά δεν δείχνουν ικανές να οδηγήσουν σε «ναυάγιο».

Από εκεί και πέρα, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες ο Μαχαμαντού Ντιαρά να ντυθεί στα «πράσινα».

Ο Αφρικανός χαφ συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Αγγλία, ενώ βρίσκεται σε επαφή με τον Γιάννη Αναστασίου και ενδέχεται να συναντηθούν οι δυο τους στο Λονδίνου κατά στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με την Νόριτς στις 10 Αυγούστου.

Προτεραιότητα για τον 32χρονο αποτελεί το εξωτερικό και περιμένει κάποια πρόταση από σύλλογο της Premier League.

Πηγή: sport-fm.gr