Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Εφές ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο δεύτερο παιχνίδι της Παρασκευής, όπως δήλωσε και ο Κώστας Παπανικολάου.

«Είμαστε έτοιμοι. Νιώθουμε απόλυτα καλά. Ο στόχος του Final-4 είναι μεγάλος και εκμηδενίζει την οποιαδήποτε κούραση», δήλωσε ο φόργουορντ των Πειραιωτών στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης.

Όσο για την εικόνα που πρέπει να έχει η ομάδα του, σχολίασε: «Πρέπει να προσέξουμε, να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση και ειδικότερα στην άμυνα. Το 1-0 ανήκει στο παρελθόν, πιστεύω ότι η Εφές θα είναι καλύτερη αύριο αλλά και εμείς θα εμφανιστούμε πιο προετοιμασμένοι. Ο κόσμος μας υποστήριξε την Τετάρτη, εύχομαι να γεμίσουν και οι λίγες άδειες θέσεις που υπήρχαν και μακάρι να μας υποστηρίζουν όταν κάτι δεν πάει καλά. Εκεί τους θέλουμε περισσότερο».

Από την μεριά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης, τόνισε:
«Να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να ξεχάσουμε την κούραση. Μοναδικός στόχος είναι το 2-0», είπε ο νεαρός γκαρντ που ρωτήθηκε και για τον δικό του ρόλο και τόνισε:

«Είδαμε ότι έκλεισαν καλά τον Σπανούλη, θα προσπαθήσουμε να τον απελευθερώσουμε και να δουλέψουμε σε ότι δεν κάναμε καλά. Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι εδώ να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου».

Σημειώνεται ότι στην προπόνηση δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ενώ το πρόγραμμα παρακολούθησαν και οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια.

Όσο για τα εισιτήρια, μία μέρα πριν το ματς έχουν απομείνει 2.500 κομμάτια.

Πηγή: Sport-fm.gr