Ό,τι έγινε… έγινε στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Κερέμ Τουντσερί. Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα με την ήττα της Αναντολού Εφές από τον Ολυμπιακό, καθώς με μία ενδεχόμενη νίκη την Παρασκευή (12/4) το πλεονέκτημα θα είναι στην τουρκική ομάδα.

«Δυστυχώς ηττηθήκαμε στο πρώτο παιχνίδι των play offs. Αλλά, η συγκεκριμένη σειρά έχει πολλά παιχνίδια και είναι σαν μαραθώνιος. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου ματς και θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο δεύτερο. Και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη, την Παρασκευή. Εάν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε το πλεονέκτημα, γιατί θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε δύο φορές στην έδρα μας», δήλωσε ο Κερέμ Τουντσερί.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Εφές, Οκτάι Μαχμούτι, είπε: «Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι των play offs, σε ένα ματς ισορροπημένο. Τα πήγαμε καλά στην άμυνα, αλλά το ποσοστό μας στο τρίποντο δεν ήταν το επιθυμητό. Εάν παίξουμε όπως μπορούμε, τότε πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη στο δεύτερο ματς. Στόχος μας είναι να ισοφαρίσουμε τη σειρά σε 1-1 στην Αθήνα και να πάρουμε το πλεονέκτημα. Γιατί, θεωρώ πως με το καταπληκτικό κοινό μας θα προκριθούμε στο Final 4, κάνοντας δύο νίκες στην Κωνσταντινούπολη».

Πηγή: Sport-fm.gr