Τις επιλογές του για την ενδεκάδα δοκίμασε ο Φερνάντο Σάντος στην πρώτη προπόνηση ενόψει του σημαντικού αγώνα με τη Βοσνία την Παρασκευή.

«Πρέπει να έχουμε καλή οργάνωση και σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Καθαρό μυαλό, πάθος και συγκέντρωση για 90΄», τονίζει στους ποδοσφαιριστές του ο Φερνάντο Σάντος. Και προσθέτει: «Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός από τη μέση και μπροστά, αλλά ευάλωτος στην άμυνα. Να μην κλειστούμε και να χτυπήσουμε στους κενούς χώρους που θα δημιουργηθούν».

Μέχρι σήμερα, ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει δείξει στους διεθνείς στιγμιότυπα από τον πρώτο αγώνα της «γαλανόλευκης» στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Βοσνία, αλλά και διάφορα ματς της ομάδας του Σάφετ Σούσιτς από τον 7ο όμιλο.

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Φερνάντο Σάντος δεν έδειξε ενδεκάδα στο διπλό, αλλά στις ασκήσεις με τα στημένα χτυπήματα φανέρωσε τις πρώτες σκέψεις του για ορισμένες θέσεις.

Παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αριστερό μπακ ο Γιώργος Τζαβέλλας, αμυντικό χαφ ο Αλέξανδρος Τζιόλης και αριστερό χαφ εξτρέμ ο Χοσέ Χολέμπας με τον Γιώργο Σαμαρά να μετατοπίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι καπαρωμένες. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης, στη μεσαία γραμμή οι: Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης και δεξί εξτρέμ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Πηγή: sport-fm.gr