Τα εύσημα στους παίκτες του απέδωσε ο Βάλτερ Ματζάρι μετά τη νίκη της Νάπολι στην Πάρμα με 2-1, δίνοντας, παράλληλα, τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Ντοναντόνι.

Η ισοπαλία της Γιουβέντους με τη Τζένοα, καθώς και η ήττα της Λάτσιο από την Κιέβο, έδιναν ιδιαίτερη σημασία στον αγώνα της Νάπολι στο Ένιο Ταρντίνι της Πάρμα, αφού με νίκη η ομάδα του ιταλικού Νότου θα πλησίαζε στους 3 βαθμούς τη «Μεγάλη Κυρία», ενώ θα απομακρυνόταν από την ομάδα της πρωτεύουσας. Οι παίκτες του Βάλτερ Ματζάρι κατάφεραν να επικρατήσουν, τελικά, με 2-1, κάτι που ικανοποίησε απόλυτα τον Ιταλό τεχνικό.

«Καταφέραμε να πάρουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε κόντρα τον ήλιο, κάτι που μας δημιούργησε πρόβλημα. Στη συνέχεια καταφέραμε να τρέξουμε όπως ξέρουμε και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και την εμφάνιση», είπε αρχικά ο Ματζάρι.

Η Πάρμα, ωστόσο, λίγο έλειψε να κάνει τη… ζημιά. «Σήμερα κατάλαβα γιατί η Πάρμα δεν είχε χάσει ούτε ένα παιχνίδι στην έδρα της φέτος. Ο Ντοναντόνι έχει κάνει σπουδαία δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του», τόνισε ο προπονητής των «παρτενοπέι».

Η νίκη αυτή φέρνει τη Νάπολι σε απόσταση… βολής από τη «Γιούβε». «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη Γιουβέντους, αλλά δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε καμία στιγμή του πρωταθλήματος. Ο δεύτερος γύρος έχει πολλά δύσκολα ματς και δεν θέλει πολύ για να αφήσεις βαθμούς, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο. Έχουμε 15 βαθμούς περισσότερους από πέρσι, η ομάδα έχει ωριμάσει πολύ, ενώ και η εξέλιξη των παικτών μου είναι ραγδαία. Επαναλαμβάνω, όμως, πως πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και προσοχή», σημείωσε ο Βάλτερ Ματζάρι.

Κλείνοντας, ο προπονητής της Νάπολι αρνήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα της Γιουβέντους για τη διαιτησία στο ματς με τη Τζένοα. «Από την αρχή έχω τονίσει πως θα σχολιάσω τις διαιτητικές αποφάσεις στο τέλος της σεζόν. Μέχρι τώρα το τήρησα αυτό, κάτι που θα κάνω και τώρα», δήλωσε λακωνικά ο Ματζάρι.

Πηγή: sport-fm.gr