Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε ζευγάρι στην οδό Κρουστάλλη, ενώ προκάλεσε και φθορές στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μια 37χρονη με καταγωγή από τη Συρία πήγαινε στο κατάστημα του παλαιστίνιου συζύγου της επί της οδού Κρουστάλλη. Στη διαδρομή φέρεται να έπεσε θύμα παρενόχλησης από 8 άτομα συριακής καταγωγής. Όταν έφτασε στο κατάστημα, είπε στον σύζυγό της πως ομάδα συμπατριωτών της την παρενόχλησε και εκείνος πήγε να τους βρει και να ζητήσει εξηγήσεις.

Λίγο αργότερα, οκτώ Σύροι -όπως ανέφερε το ζευγάρι στις Αρχές- μπούκαραν στο κατάστημα του ζευγαριού και αφού χτύπησαν τον άνδρα και τη γυναίκα, προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αφαίρεσαν από τα θύματα δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 400 ευρώ.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης.

Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει τη γυναίκα στο Ιπποκράτειο, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση.