Σε τέσσερις βασικούς άξονες κινήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η σημερινή δίωρη συνάντηση των διοικούντων της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τους εκπροσώπους της Θύρας 7 στο Καραϊσκάκη. Ο πρώτος είχε να κάνει με το αίτημα από τη μεριά των ανθρώπων των Πειραιωτών για κοινή προσπάθεια για την καταπολέμηση των φαινομένων βίας, ενόψει μάλιστα της εκδρομής που θα γίνει στις Σέρρες.

«Θέλω να προσέχετε τη συμπεριφορά σας εντός αλλά και εκτός του Καραϊσκάκη. Να προστατεύετε το γήπεδό μας», τους είπε για να λάβει την απάντηση «εμείς θα κάνουμε ότι περνάει το χέρι μας ως προς αυτήν την κατεύθυνση».

Οι οργανωμένοι υποσχέθηκαν πως θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουν στο εν λόγω ζήτημα. Το δεύτερο κομμάτι είχε να κάνει με το θεσμικό πλαίσιο της λειτουργίας των συνδέσμων, το οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε να συζητήσει στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Το τρίτο ήταν φυσικά η διαιτησία, που είναι και το μεγάλο θέμα των ημερών. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού διευκρίνισε και πάλι ότι σε περίπτωση που υπάρξει στο μέλλον ανάλογο διαιτητικό λάθος με αυτό του Δαλούκα θα βγει και θα το καταγγείλει. «Να είστε σίγουροι πως αν κάτι τέτοιο γίνει σε δικό μας ματς θα βγω και θα το φωνάξω», ανέφερε. «Έτσι να κάνεις. Αυτό θα είναι και σωστό και δίκαιο», ήταν η απάντηση που πήρε.

Ικανοποίηση και στήριξη…

Το τέταρτο θέμα ήταν αυτό του έμψυχου δυναμικού και του τεχνικού. Οι οργανωμένοι δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους τόσο για τη μεταγραφική ενίσχυση όσο και για την πρόσληψη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Μαρινάκης διευκρίνισε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο πιο πολύ μπορεί τους οργανωμένους. Εκείνοι από τη μεριά τους του διατράνωσαν πως είναι στο πλευρό του. «Είμαστε μαζί σου! Θα σε στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις», του ξεκαθάρισαν. Στη συνάντηση έδωσαν το παρών πέραν του Μαρινάκη οι παράγοντες Κομινάκης, Βρέντζος, Μώραλης και Τραυλός, αλλά και 40 εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του πειραϊκού συλλόγου.

Πηγή: gazzetta.gr