Την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος σε «πηγαδάκι» που ακολούθησε μετά από τη συνέντευξη Τύπου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον Πορτογάλο, ο οποίος έχει συμφωνήσει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται ως αντίβαρο στα δημοσιεύματα που υπάρχουν από την Πορτογαλία και έφερναν τον Φερέιρα να μην έχει δεχθεί να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού καθώς θέλει πρώτα να έχει κάποιες εγγυήσεις για την νέα σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και το τυπικό μέρος, της ανανέωσης της συνεργασίας αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εκτός του θέματος του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος διευκρίνισε ότι λύθηκε το ζήτημα με την εφορία καθώς οι μελέτες που έχουν γίνει έδειξαν ότι δεν χρειάζονται τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για την μεταβίβαση των μετοχών αλλά λιγότερα, ενώ –τέλος- εξέφρασε την ελπίδα του να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Σεμπαστιάν Λέτο.

Πηγή: sport-fm