Ραντεβού με τον δικηγόρο του Στάθη Ταυλαρίδη, ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής του πρώην ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», είχαν σήμερα άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, στη συνάντηση με τον Πάρη Ατλαματζόγλου, από την πλευρά του «τριφυλλιού», μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντίνου βρέθηκε και ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Η απομάκρυνση του Αγησίλαου Τουμαζάτου από τα της ΠΑΕ ήταν δεδομένο ότι θα φέρει ανακατατάξεις στη δομή της. Σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, λοιπόν, την επιτροπή των Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Στράτου και Σφυρή, που συστάθηκε έπειτα από υπόδειξη του Γιάννη Αλαφούζου, θα πλαισιώνει και ο κ. Παναγόπουλος.

Μάλιστα, προστίθεται ότι όλο αυτό το διάστημα που φάνηκε να παίρνει μια απόσταση από τα της ΠΑΕ, δεν σταμάτησε να ενημερώνεται για τα όσα συμβαίνουν σε αυτήν και γενικότερα στον σύλλογο.

Όσον αφορά το ραντεβού για το θέμα του Ταυλαρίδη, αυτό δεν πήγε όπως θα περίμεναν στον παναθηναϊκό, καθώς ο πρώην παίκτης της ομάδας παραμένει αμετακίνητος στις αξιώσεις του για εξόφληση όλου του ποσού που του οφείλεται.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της προσφυγής που αφορά τον Ταυλαρίδη είναι προγραμματισμένη για σήμερα.