Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ροντρίγκο Μολέδο, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να «παίζει» ανάμεσα σε δύο ομάδες, τον ΠΑΟΚ και την Ιντερνασιονάλ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά έκανε… μπάσιμο τις τελευταίες ώρες και υπέβαλε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον παίκτη, ενώ αυτή η εξέλιξη έκανε και την Ιντερνασιονάλ να επιστρέψει δριμύτερη.

Σύμφωνα με όσα πηγάζουν τόσο (και κυρίως) από τα «πράσινα» όσο και από τα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, για τον 30χρονο άσο οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν ένα ποσό της τάξης μεταξύ 700 και 800 χιλιάδων ευρώ, συν κάποια έμψυχα ανταλλάγματα. Εάν ο Μολέδο συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, τότε θα βρει συμπαίκτη τον Μάρσιο Αζεβέδο, με τον οποίον συνυπήρξαν και στην ουκρανική Μέταλιστ πριν από τέσσερα χρόνια.

Παράλληλα, ο σύλλογος του Πόρτο Αλέγκρε δείχνει να έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση σε ό,τι αφορά τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», η Ιντερνασιονάλ έχει αυξήσει τα χρήματα που προσφέρει στον ίδιο τον Μολέδο. Μάλιστα, δείχνει διατεθειμένη να αυξήσει και τα χρήματα που θα προσφέρει στους «πράσινους», ώστε να εντάξει ξανά στο ρόστερ της τον έμπειρο στόπερ.

Για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον -σταθερά- και από την Τουρκία, αλλά τα χρήματα που προσφέρουν οι ομάδες από τη γειτονική χώρα είναι αρκετά λιγότερα (περίπου 500.000 ευρώ). Επίσης, δεν φαίνεται να καλύπτουν τα «θέλω» του ίδιου του 30χρονου άσου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η υπόθεση αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι αύριο, Σάββατο (06/01), αφού πρώτα η πλευρά του Μολέδο δείξει τις προτάσεις για την απόκτησή του στον Παναθηναϊκό.