Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Φρεντερίκ Νιμανί. Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, συμφώνησε με τον «Δικέφαλο του Βορρά» (ο οποίος αρχικά θα τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό) και αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 23χρονος άσος δοκιμάστηκε το προηγούμενο διάστημα από τους Θεσσαλονικείς, άφησε καλές εντυπώσεις και επέστρεψε για να εγκατασταθεί στην συμπρωτεύουσα. Αυτή η παράμετρος και το χαμηλό κόστος, ήταν οι δύο λόγοι για τους οποίους ο Λάσλο Μπόλονι και η διοίκηση προχώρησαν την μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να χάσει τίποτα στην προκειμένη περίπτωση. Συμφώνησε μέσω του μάνατζερ του Νιμανί για την παραχώρηση των δικαιωμάτων έναντι συμβολικού αντιτίμου και εφόσον πειστεί, το καλοκαίρι θα υπογράψει κανονικό συμβόλαιο που θα κυμαίνεται στις σημερινές απολαβές του. Δηλαδή λίγα περισσότερα από 150.000 ευρώ τον χρόνο. Την Τρίτη αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να βγει η σχετική ανακοίνωση. Πάντως, θα πρέπει να τονιστεί πως ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Πηγή: sport-fm.gr