Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου, ανοίγοντας την καρδιά του για προσωπικές του εμπειρίες που σημάδεψαν τη ζωή του. Ο γνωστός χορογράφος μίλησε με ειλικρίνεια για τη βαθιά αγάπη που τρέφει για τη μητέρα του, παρά το γεγονός ότι, όπως αποκάλυψε, είχε υποστεί σωματική βία από εκείνη.
«Θα πω κάτι για πρώτη φορά. Όταν ήμουν παιδάκι με έδερνε η μητέρα μου, μετά πέρασαν τα χρόνια, προχώρησα στη ζωή μου, έγινα αυτό που έγινα. Αυτό που είπα μια μέρα στη μαμά μου, ήταν πολύ μεγάλη πια, της είπα: “Είδες τελικά; Από τον χορευτή επιβιώσαμε“. Και είναι αλήθεια αυτό! Με ρωτούσε πότε θα παντρευτώ και της έλεγα “Δεν φτάνει που έχω εσένα, να έχω κι άλλη στο κεφάλι μου;”. Δεν ήθελε να με χάσει από δίπλα της! Της είχα μεγάλη ευγνωμοσύνη για πολλά πράγματα. Θα μπορούσε να με είχε δώσει για υιοθεσία και δεν με έδωσε. Πήρε έναν σταυρό στον ώμο της και προχώρησε και αναγκάστηκε να μην θέλει να ξαναπαντρευτεί παρά να δουλεύει. Αυτό, λοιπόν, της το εκτιμούσα αφάνταστα. Θα μπορούσε να με ξεφορτωθεί και να μην ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου. Αλλά δεν το έκανε ποτέ!», σημείωσε.
Ο Δημήτρης Παπάζογλου αναφέρθηκε και στην επαγγελματική του πορεία αποκαλύπτοντας ότι «έχω δουλέψει καφετζής, κουρέας, ηλεκτρολόγος που δεν μου άρεσε καθόλου. Το μόνο που μου άρεσε στην οικοδομή ήταν ότι έβρισκα περιοδικά με ηθοποιούς που χόρευαν». Ωστόσο, εξομολογήθηκε ότι «δεν ήταν δύσκολο στην οικοδομή, δεν τους ενδιέφερε η ιδιαιτερότητά μου, γιατί ήμουν χαριτωμένο παιδί και δεν υπήρχε διάθεση να μου κάνει κάποιος αυτά που ακούμε τώρα».
Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα είναι «η πιο open minded χώρα πάνω στο γκέι πράγμα», στηρίζοντας την άποψή του σε συγκεκριμένα παραδείγματα από την ελληνική κοινωνία και την ποπ κουλτούρα. «Σε ποια άλλη χώρα θα υπήρχε ένας Φίφης στον κινηματογράφο που θα ήταν τόσο αγαπητός. Υπήρχε μια επαφή με την οικογένεια, ώστε να μην είναι τόσο μακρινό αυτό. Υπήρχε η φτερού στο κέντρο της Αθήνας που ήταν όαση στους καταστηματάρχες της περιοχής. Δεν ξέρω για την επαρχία, αλλά μπορεί εκεί να ήταν πιο εύκολα, γιατί εκεί τα πράγματα γίνονται πιο κρυφά και θεωρώ ότι αυτό έχει μεγαλύτερη γοητεία», σημείωσε.
Ο ίδιος μίλησε και για τη δική του πορεία, λέγοντας πως το πρώτο που υπήρχε στη φαντασία του ήταν η «καλλιτεχνική φαντασίωση». «Το ψώνιο μου ήταν ο χορός και τα καλλιτεχνικά. Μεγάλωσα μια χαρά με αυτό που είμαι. Είχα μια δύναμη ψυχολογική που τα έχωνα», είπε.