Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε την Τρίτη (20/6) ο Δημήτρης Παπάζογλου. Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος μίλησε για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Όπως αποκάλυψε όταν ήταν στην ηλικία των 2,5 ετών ο πατέρας του έφυγε από το σπίτι.

«Δεν είχα μεγάλη αίσθηση, πρώτα είχα ανάγκη την μητέρα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά, και ενώ μετέπειτα ήρθε σε επαφή με τον πατέρα του, όπως είπε δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις.

Ως παιδί, ο Δημήτρης Παπάζογλου ήταν ευαίσθητος, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδιζε στο να «αντιμετωπίζει το άδικο».

«Είχε ένα περιοδικό που λεγόταν “μικρή Λουλού” και με φώναζαν έτσι. Μία φορά πέταξα μία γλάστρα στο κεφάλι του ενός. Ως ενήλικας χτύπησα άνθρωπο επειδή με πείραξε. Δεν κώλωνα! Δεν υπήρχαν παλιά σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν συνάντησα τέτοιους ανθρώπους και δεν ψαχνόμουν κιόλας. Κακά τα ψέματα, πρέπει να ψάχνεσαι για να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Στην επαγγελματική δράση φουλ, δεν μπορούσα να κάνω σχέση. Το μυαλό μου ήταν στη δουλειά. Ο έρωτας έπαιξε και καλό και κακό ρολό στη ζωή μου, δεν έκανα πολλές σχέσεις, αλλά ερωτεύτηκα. Δεν άφηνα χώρο, επικρατούσε ο φόβος. Ναι έχω κάνει πολλά one night stand. Ευτυχώς γιατί δεν έχω και σεξουαλικό απωθημένο» ανέφερε και δήλωσε θετικός σε σχέσεις με διαφορά ηλικίας. «Έχω κάνει σχέση με διαφορά ηλικίας. Ο ένας δίνει τα νιάτα του και ο άλλος την εμπειρία του».

Ο ταλαντούχος χορευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην οποία όπως είπε χρωστά την αναγνωρισιμότητά του.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με πίστεψε. Με την Αλίκη γίναμε φίλοι, ήταν μάνατζερ μου, μου έδινε δουλειές, είχε μια γενναιοδωρία, της χρωστάω πάρα πολλά».

Χαρακτήρισε τη σχέση τους καρμική, όπως και αυτή με τη Μαρινέλλα και αποκάλυψε «Η Αλίκη δεν ήταν καλή χορεύτρια, δεν είχε ρυθμό».