Η αναβλητικότητα του πρίγκιπα Αλ Σαούντ να έρθει στην Ελλάδα και τα ερωτηματικά που παραμένουν για την ολοκλήρωση του deal για τη μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, επαναφέρουν στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού την Arboris Capital.

Ο Σαουδάραβας ενδιαφερόμενος επενδυτής ανέβαλε για πέμπτη φορά την άφιξή του στην Ελλάδα, αφού δεν θα είναι στην Αθήνα ούτε για το ματς με τον ΟΦΗ. Σύμφωνα με τον συνεργάτη του, Βλάση Τσάκα, μέχρι την επόμενη Τετάρτη κι αφού προηγουμένως έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ, θα μπουν τα απαιτούμενα χρήματα για την αγορά των μετοχών (15 εκατ. ευρώ). Μάλιστα, τονίζεται από την πλευρά του πως αν η τιμή της μετοχής είναι 1,12 ευρώ, το ποσοστό του θα εκτοξευτεί από το 54,7% της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο 70-75%. Ο πρίγκιπας περιμένει την τροπολογία που θα επιτρέπει σε αλλοδαπούς να αποκτήσουν μία ΠΑΕ, ειδάλλως θα αναζητηθεί φόρμουλα μέσω… Κύπρου για να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος.

Πάντως οι συνεχείς καθυστερήσεις και αναβολές από την πλευρά του Αλ Σαούντ έχουν προκαλέσει ερωτηματικά για τις πραγματικές προθέσεις του. Αν δεν μπουν εγκαίρως (μέχρι τις 30 Νοεμβρίου) τα χρήματα που έχει δεσμευτεί πως θα βάλει ο πρίγκιπας, ο Δημήτρης Γόντικας αναμένεται να δώσει εντολή στην Arboris Capital να φέρει πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ.

Μέσα δύο, έξω ένας

Τοτσέ και Ρούντολφ επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θέτουν υποψηφιότητα για την αποστολή του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός φορ έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Ούγγρο συμπαίκτη του, καθώς ο τελευταίος έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση. Πάντως σίγουρα απών από το ερχόμενο ματς, αλλά πιθανότατα και το επόμενο με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, που λόγω διάτασης δεξιού προσαγωγού θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr