Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη κατέκτησαν  τον τίτλο των Πρωταθλητριών Ελλάδας. Στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κεραμωτή Καβάλας, Βίκυ και Μαρία υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους καταβάλλοντας με χαρακτηριστική άνεση την αντίσταση της Μαρίας Παπαδάκη και της Άννας Φωτεινού με 21-8 και 21-6.

Να σημειώσουμε πως αυτός ήταν ο τέταρτος τίτλος για την Τσιαρτσιάνη, η οποία είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος το 2002 με συμπαίκτρια την Πόλα Κίτσου, το 2005 και το 2008 με την Θάλεια Κουτρουμανίδου και πέρυσι με την Αρβανίτη. Η Αρβανίτη είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος το 2006 και το 2007 με την Κουτρουμανίδου και πέρυσι με την Τσιαρτσιάνη.

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη διάκριση, η Μαρία Τσιαρτσιάνη δήλωσε χαρακτηριστικά, «Ήταν ωραία που μπορέσαμε να κατακτήσουμε έναν ακόμα τίτλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Μεγάλη ήταν η ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι οι κερκίδες ήταν γεμάτες καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελικών. Μετά το όμορφο διάλειμμα στην Κεραμωτή, επιστρέφουμε στις διεθνείς μας υποχρεώσεις, αρχής γενομένης με το Γκραν Σλαμ στην Πολωνία».