Έτοιμος και πιο αποφασισμένος όσο ποτέ να βοηθήσει τη Μάντσεστερ Σίτι να φτάσει στους στόχους της είναι ο Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός φορ ξεπέρασε τις τάσεις φυγής που είχε και δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού, αφού μέσω της απόδοσής του την περασμένη σεζόν, έχει μετατραπεί στον ηγέτη των «πολιτών».

Ο Αργεντινός φορ προσπάθησε πολύ να φέρει μία πρόταση στη Σίτι ώστε να αποχωρήσει, όμως κανένας σύλλογος δεν πλήρωνε τις 50 εκ λίρες που αξίωνε η διοίκηση των Κυπελλούχων Αγγλίας. Τα πάντα άλλαξαν πρόσφατα μετά τον ερχομό της οικογένειάς του στο Μάντσεστερ και η ψυχολογία του αρχίζει να επανέρχεται ξανά σε υψηλά επίπεδα.

Μπορεί να μην έχει παίξει μεγάλο ρόλο μέχρι τώρα στα παιχνίδια της Σίτι φέτος, όμως πλέον τονίζει ότι είναι έτοιμος να το πράξει:

«Ήθελα να βρεθώ σε καλή φυσική κατάσταση πάλι. Τώρα είμαι καλά και μπορώ να αρχίσω να παίζω. Δεν νομίζω ότι έχω χάσει τη θέση μου γιατί είμαι ο αρχηγός και η σημαία της ομάδας. Είχαμε διαφωνίες σε όλες τις γλώσσες με τον Μαντσίνι. Έχουμε μία σχέση αγάπης-μίσους. Είναι φαινόμενο ο Μαντσίνι. Θέλει να είναι πάντα νικητής και το ίδιο θέλω κι εγώ. Όλα είναι διαφορετικά. Είμαι με τη γυναίκα μου και τις κόρες μου στην Αγγλία.

Πηγή: sport-fm.gr