Μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση ετοιμάζει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» δεν θα μείνουν στην απόκτηση του Ιάκομπ και βλέπουν και άλλες περιπτώσεις που και θα ενισχύσουν το ρόστερ αλλά και θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά των μεταγραφικού παζαριού. Πάντα στα υπόψη ο Ούμπιντες αλλά και παίκτης που θα κάνει «μπαμ».

Οι πληροφορίες θέλουν τον Άρη να θέλει, συγχρόνως, να τονώσει το ενδιαφέρον των φίλων του. Αυτό επιθυμεί να το πετύχει με την απόκτηση όχι μόνο του Ιάκομπ αλλά και ακόμη δύο ποδοσφαιριστών. Αρχικά, ο Ρουμάνος επιθετικός θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ για ένα χρόνο. Έπειτα, «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωση του Ούμπιντες. Ο Σάκης Τσιώλης γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από την θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου και έχει εκφράσει την επιθυμία του να τον «ντύσει» στα κίτρινα. Απλώς, οι Θεσσαλονικείς πρέπει αναγκαστικά να περιμένουν να τελεσιδικήσει η υπόθεση της βολιώτικης ομάδας.

Η διοίκηση των «κιτρίνων» όμως δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Αναζητούν τον παίκτη εκείνον που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα αλλά θα γεμίσει και το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ψάχνουν να βρουν ένα δυνατό όνομα που να κάνει «γκελ» στον κόσμο αφού θέλουν να «ανεβάσουν» λίγο τον κόσμο τους.

Τέλος, υπάρχουν και τα θέματα των αποχωρήσεων. Ο Τσιώλης δεν υπολογίζει τους Αραβίδη, Κουλουχέρη και Καζναφέρη και οι διοικούντες προσπαθούν να βρουν την ιδανική φόρμουλα τις επόμενες ημέρες έτσι ώστε να γίνει η αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών όσο ταχύτερα και «αναίμακτα» γίνεται.

Πηγή: sportfm.gr