Πολύ πετυχημένη εμφάνιση έκανε στον Μαραθώνιο του Βερολίνου η Σοφία Ρήγα, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου. Η επίδοσή της 2:39:53 ξεπερνάει με άνεση το όριο για τη συμμετοχή της στο αγώνισμα του Μαραθωνίου στην Ολυμπιάδα που θα διεξαχθεί μεταξύ 5 και 21 Αυγούστου 2016 στη Βραζιλία.

Η Σοφία έδειξε με την εκπληκτική εμφάνισή της πόσο συστηματική και σκληρή προετοιμασία είχε κάνει με την καθοδήγηση του προπονητή της κ. Ιωάννη Δαγκόγλου. «Η διαδρομή αλλά και η ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Βερολίνο ήταν καταπληκτική, την είχα ξαναζήσει με τη συμμετοχή μου το 2013» λέει η Σοφία και συνεχίζει: «Μπήκα στον αγώνα εξαιρετικά προετοιμασμένη, με σκοπό να τρέξω έξυπνα και να πετύχω το όριο για τους Ολυμπιακούς και αν είμαι καλά κατά την εξέλιξη της κούρσας, να προσπαθήσω και για ατομικό ρεκόρ.

Μέχρι τον ημιμαραθώνιο έτρεξα πολύ άνετα και μετά ανέβασα σταδιακά το ρυθμό μου πετυχαίνοντας τελικά μια πολύ καλή επίδοση και την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο. Στήριξα την προετοιμασία μου αλλά και τον αγώνα μου στο Βερολίνο στον εξοπλισμό της Brooks και ευχαριστώ πολύ την εταιρεία τόσο γι’ αυτό, όσο και για την αμέριστη συμπαράστασή της με κάθε τρόπο στην πορεία μου προς την Ολυμπιάδα του Ρίο».

Αυτή την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου, η Σοφία Ρήγα θα παρευρεθεί στον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης για τις Χαμένες Πατρίδες  (Nea Smyrni Historic Run) που θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης (οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και με τη συμβολή του Γραφείου Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, του Τμήματος Νεολαίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Συλλόγου Αθλούμενων Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ) και του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. Στους αγώνες αυτούς, βασικός χορηγός είναι η Brooks.

Η Shop and Trade, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Brooks στην Ελλάδα και βασικός χορηγός της Σοφίας Ρήγα, στηρίζει με κάθε τρόπο τις προσπάθειες της και εκφράζει τα συγχαρητήρια της για την σπουδαία εμφάνισή της στον Μαραθώνιο του Βερολίνου και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016.

brooks02