Την ικανοποίησή της στην ανταπόκριση των οπαδών του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που γίνεται μέσω των SMS για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, εξέφρασε η διοίκηση του Ερασιτέχνη μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Τα μηνύματα των φίλων του Ολυμπιακού στο 54 080 βρίσκονται σε απόσταση… αναπνοής από τις 50.000 κάτι που ευχαριστεί αρκετά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Η πραγματικότητα, είναι πως υπάρχει μια μείωση στον ρυθμό που στέλνουν τα μηνύματα οι οπαδοί, αλλά από την διοίκηση εκφράζεται απόλυτη ικανοποίηση. Η ροή των SMS συνεχίζεται και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τους φιλάθλους του για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα να στείλουν SMS για την ενίσχυσή του, καθώς το 54080 έχει δεχθεί, μία εβδομάδα μετά την έναρξη του προγράμματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020», περίπου 50.000 θρυλικά μηνύματα.

Είμαστε βέβαιοι, ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Ο κάθε φίλαθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μπορεί και πρέπει να στείλει ένα SMS. Μπορεί και πρέπει να κάνει γνωστή αυτή την προσπάθεια και στον περίγυρό του.

Ολοι μαζί μπορούμε να δώσουμε δύναμη στον ΘΡΥΛΟ.

Πηγή: sportfm.gr