Δεν ξέρουμε αν η Ελλάδα γίνεται Μεξικό ή το Μεξικό γίνεται Ελλάδα, όπως στο γήπεδο της Λεωφόρου πάντως με τους πυροβολισμούς και τους τραυματίες σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού, έτσι και στη χώρα της Αμερικής βγήκαν όπλα στα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Τιχουάνα – Τσίβας και υπάρχει και σοβαρά τραυματίας.

Το σκηνικό άρχισε εντός του γηπέδου, στις εξέδρες, όταν οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και… του έδωσε και κατάλαβε αφού τα επεισόδια δεν σταματούσαν με τίποτα. Και όχι μόνο δεν σταματούσαν αλλά συνεχίστηκαν και στο πάρκινγκ του γηπέδου, όπου βγήκαν όπλα.

Όπως αναφέρουν τα μεξικάνικα ΜΜΕ, δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς και ο ένας εκ των δύο, 25 ετών, είναι σε κρίσιμη κατάσταση αφού η σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι…

«Απόψε, οι κρατικές αρχές στην πόλη Τιχουάνα μας ανέφεραν ένα λυπηρό περιστατικό που συνέβη έξω από το Estadio Caliente. Το διοικητικό συμβούλιο της Τιχουάνα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τις αρχές και με τη Liga MX, για να διαθέσει όλους τους πόρους και τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν για να βοηθήσουν στην αποσαφήνιση των γεγονότων.

Τόσο η Liga MX όσο και η Τιχουάνα θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη αυτής της ατυχούς κατάστασης προκειμένου να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα με βάση τις σχετικές έρευνες από τις αρμόδιες αρχές», ανέφερε η Λίγκα στην επίσημη ενημέρωσή της.