Μια 16χρονη τουρίστρια από τη Δανία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου τα ξημερώματα της Κυριακής σε κατάσταση προχωρημένης μέθης. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που επιλήφθηκαν της υπόθεσης και διαπίστωσαν ότι η ανήλικη είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοολούχων ποτών σε δύο καταστήματα του Ρεθύμνου.

Έχει ήδη ζητηθεί από τον δήμο Ρεθύμνου να εκδοθεί απόφαση σφράγισης των δύο καταστημάτων, δήλωσε ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου κ. Κουρμούλης.

Συγκεκριμένα η 16χρονη που βρίσκεται στο Ρέθυμνο για διακοπές με τους γονείς της, βγήκε το βράδυ του Σαββάτου για διασκέδαση με δύο ενήλικους Δανούς. Στα δύο μπαρ που πήγαν η ανήλικη κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες ποτών και τα ξημερώματα της Κυριακής οι συνοδοί της την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Όπως είπε ο κ.Κουρμούλης, οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τους δύο ενήλικους καθώς επίσης και από την ανήλικη, μόλις συνήλθε, και διαπιστώθηκε η παράβαση των δύο καταστημάτων για τα οποία ζητήθηκε το σφράγισμά τους και όλες οι κυρώσεις που προβλέπονται από το νόμο σχετικά με την απαγόρευση διάθεσης αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους.

Πηγή: flashnews.gr